love it ♥

Älskar verkligen One Directions låt Story Of My Life! Underbar ♥♥♥
så bäst ♥

black and orange

Hejsan! Har bloggat väldigt sällan nuförtiden, och så har jag bloggat från mobilen. Men nu så bloggar jag faktiskt från datorn för en gångs skull, och så har jag bilder som jag tagit med kameran! Hehe. För en stund sedan läste jag på ett biologi förhör om mossor... och på ett modersmåls prov/förhör (vet inte riktigt vad man ska kalla det) som vi har imorgon. När jag kom hem idag så tog jag förresten bilder på mina nya skor och på min nya jacka! ♥ Fick även bli bilder på dagens outfit :)
Igår så var förresten bästa Amelia, och Adelina till mig efter skolan! ♥♥♥ Vi pratade, tog bilder med min mobil, var ute med min lilla vovve Morris.. och mycket mer! Kul som vanligt hade vi ju såklart! Men nu så ska jag gå och äta något, och så får det bli mer bloggning en annan gång. Ha det så bra allihopa! ♥

magasinet

Hejsan :) Igår var vi då till Vasa på en teater/musikal från skolan. Vi hade cirka en timmes fritid på oss före teatern började, och den timmen spenderades med Ida, Julia, Fanny, Adelina och Nina! Vi var till några affärer, bl.a. Glitter och Gina Tricot. Jag köpte inte så mycket, men det blev en vinröd tubhalsduk och ett gulligt rosa iphone skal! Senare på kvällen var jag också till magasinet med Julia, Ida, Fanny, Adelina och Nina. Mötte också Jenni, Cajsa och Becca där! Lite före nio så gick vi till ABC,och blev sen hämtad typ halv elva. Blev nog en bra kväll med mycket skratt och prat! 

Några bilder från gårdagen. Bloggar från mobilen, så det kan hända att bilderna är lite konstiga...

vasa

Hej :) Idag har Amelia och Adelina varit till mig efter skolan! Vi bl.a pratade, lyssnade på musik osv. Och imorgon blir det att åka till Vasa från skolan, för att vi ska på en teater som heter Fighting Star. Vi har en timmes fritid i Vasa före vi ska på teatern, så får se hur den timmen spenderas :) Och ursäkta för en dålig bloggning igen, men jag har helt enkelt varken tid eller ork... Men nu ska jag kolla ett avsnitt tvd, så vi ses!
Olivia ◊ 1999 ◊ Finland
Jag är en finlandssvensk tjej vid namnet Olivia, jag gillar allt från kompisar, one direction, the vampire diaries, pretty little liars, musik, böcker och att fotografera med min Nikon Coolpix P510.

I bloggen skriver jag om min vardag, foto, musik, outfits och mycket mer. Kommentera gärna!

RSS 2.0