Bestfriends

Nu är Carmela hos mig, vi har hittils sett på TV, äitit och pratat! Senare kanske vi går ut eller ser på film, får se vad vi hittar på. Men nu bjuder jag bara på en bild vi tog och så hade jag inget mer att säga för den här gången.

So green

Det har blivit rätt så mycket naturbilder på senaste tiden tycker jag, haha! Men men. Idag var Amelia till mig, vi var bland annat ute och gick med min hund Morris och på samma gång fotade vi. Sedan kollade vi på en film som hette The Roommate, bra men också lite läskig film som rekommenderas att se! Efter att Amelia åkt hem så var jag på datorn och läste bloggar och så, och jag sitter som sagt fortfarande där :)

Sun

Idag när jag kom hem från skolan så gjorde jag först något att äta åt mig, gjorde sedan läxorna och nu sitter jag vid datorn och pratar med några kompisar på skype! Senare ikväll ska jag kolla på Tonårsbossen, hoppas att det är bra :) Men nu ska jag fortsätta lyssna på One Direction låtar och läsa några bloggar, så hejdå för den här gången.

Ice

Idag när jag kom hem så gjorde jag först läxorna, gick sen och kollade på TV och efter det startade jag datorn och skypade med Amelia och Adelina som jag fortfarande gör, haha! Men jag borde egentligen också läsa till ett modersmåls prov jag har imorgon... suck, skulle inte orka! Men nu ska jag gå och äta och så bloggar jag mer senare.

Cute

För en tid sedan var jag ute med min hund Morris på en åker och fotograferade i snön, så här är två bilder på min lilla sötis ♥ I alla fall så har jag hittils idag varit ute med min lillebror, kollat på TV och inte så mycket annat. Och imorgon så börjar ju skolan igen nu efter att jag haft påsklov, skönt att ha haft ledigt!

Olivia ◊ 1999 ◊ Finland
Jag är en finlandssvensk tjej vid namnet Olivia, jag gillar allt från kompisar, one direction, the vampire diaries, pretty little liars, musik, böcker och att fotografera med min Nikon Coolpix P510.

I bloggen skriver jag om min vardag, foto, musik, outfits och mycket mer. Kommentera gärna!

RSS 2.0