skriftskola

Hej! Idag vaknade jag halv nio på morgonen, gjorde mig klar och åkte till Lappfjärd på skriftskola. Skriftskolan började klockan tio, och slutade klockan tolv. När jag kom hem så åt jag mat, kollade några avsnitt vampire diaries och gick sedan ut en sväng med min lillebror. Nu så har jag läst lite ur min FRIDA tidning, och ska kanske skypa med Amelia och Adelina senare! Och förresten, tyvärr för en urusel bloggning, men har som sagt inte så mycket tid för att blogga p.g.a. skolan, läxor/prov, kompisar osv. :) Men ska försöka blogga när jag hinner, ha det bra! Kram ♥
Har inga passande bilder till inlägget, så det får bli dessa som jag tagit för ganska längesedan. :)

autumn

♥•~höst~•♥

tvd

Hej! Idag har jag, Ida och Julia varit till kyrkan tio på morgonen. Måste gå dit åtta gånger, eftersom jag konfirmeras på sommaren. Inte så kul att sitta i kyrkan en hel timme, men att träffa Julia och Ida var ju kul! ♥ Kom hem där halv tolv tiden, och efter det har jag läst nyaste Frida tidningen som jag inte hunnit läsa förut! Nyss så redigerade jag två bilder jag tagit, så här kommer de!
Hehe, the vampire diaries... ♥ Har lånat den första boken i serien från skolbiblioteket. Blev så glad när jag hittade den! Har inte läst så mycket ur den ännu, men är på sidan 81 av 394! Och på själva serien är jag på säsong 2, avsnitt 16. Men ha det bra alla, och så skriver jag mer senare!

walking

Hejsan :) För någon timme sedan var jag ute och gick med min hund, och min lillebror var också med! Fotograferade ganska mycket på samma gång också. Tidigare idag så har jag och Amelia varit till Adelina, för hennes lillebror hade kalas så vi gjorde skattjakt åt dem. Och igår kväll var jag, Adelina, Nina och några andra till ABC så därför blev det ingen bloggning. Men nu ska jag kanske kolla lite Vampire Diaries (kan verkligen inte sluta kolla, så himla bra! ♥). Men hade inget annat att säga den här gången, så ha det bra alla och så skriver jag mer senare!
 

ida & julia


Idag har jag varit på pizza med Amelia och Adelina, mums med pizza! ♥ Nog för att jag blev väldigt mätt efteråt, haha :) Och igår var jag och Julia hem till Ida efter skolan, vi var bland annat ute, gjorde en god smoothie osv. Det blev mycket skratt och prat & roligt hade vi såklart! Imorgon blir det att fara till magasinet på kvällen, med bl.a. Amelia, Adelina, Nina och säkert några andra. Ha det bra allihopa och så skriver jag mer sen! Kram!

can we dance

 Hej! Idag i skolan hade jag historia, engelska, gympa x2, kemi och matte. På gympan hade vi friidrott, hehe. Inte så intressant för er att veta, men men.. Nyss så läste jag på ett kemi förhör jag har imorgon, och nu ska jag kolla på ett avsnitt The Vampire Diaries. Har tyvärr inte så många bilder som jag kan bjuda på så det får bli låten can we dance med The Vamps istället! Ha det bra allihopa, så skriver jag mer senare ♥

Olivia ◊ 1999 ◊ Finland
Jag är en finlandssvensk tjej vid namnet Olivia, jag gillar allt från kompisar, one direction, the vampire diaries, pretty little liars, musik, böcker och att fotografera med min Nikon Coolpix P510.

I bloggen skriver jag om min vardag, foto, musik, outfits och mycket mer. Kommentera gärna!

RSS 2.0