Carly Rae Jepsen

 
Hej alla :) Just nu är jag hos Carmela och hittils har vi lagt undan trampolinen, städat & ändrat om i hennes rum, ätit frukost och inte så mycket annat! Medan vi städade och ändrade om i hennes rum så lyssnade vi på Curiosity med Carly Rae Jepsen och lite andra låtar! Bra låt ^^ Men nu ska jag gå, hejdå :)

SMILE

Hej hej! I dag var det höstmarknad på stan, så efter skolan gick jag och några kompisar dit och jag köpte lakritsremmar. Efteråt var vi och åt pizza till Crazy Cat, mums! Men just nu sitter jag vid datorn, typ chattar på Facebook och bloggar såklart. :) Och så imorgon blir det att vara hos Carmela och sova över hos henne, så himla kul! ♥ :D Btw, Smile citaten är från Kush And Wizdom :)

MY NAILS

Igår målade jag mina naglar, ingen speciell "design" på dem men jaa :) Nagellacken jag använde var:

Lila nagellack:
Mavala
Svart "crack your colour" nagellack: Rimmel London.
 

Magasinet

Hej hej ^^ Igår kväll var jag, Nina, Adelina och Liz till magasinet! Jag hade med min kamera, så bilder blev det ju :) Här är två av bilderna, första på Adelina, Nina och Liz och den andra bilden är på mig. :) När vi varit där en stund så bestämde vi oss för att gå till ABC, haha. :D Kul ;)

Live While We're Young

 
ONE DIRECTION ♥
Ni måste lyssna på den om ni inte redan hört den, sjuuuuuuuuukt bra! ^^

Sweet dogs ♥

Hej! Hittade två helt underbara bilder på We♥It ♥ :) Visst söta? Men i alla fall. I tisdags hade vi engelska prov i skolan och nästa torsdag ska vi ha finska prov! Tråkiiigt! Usch... Men idag i skolan hade vi kocken, gjorde en kladdkaka! Mums ;) Och igår var Amelia och Adelina hos mig, kul var det som alltid ♥ :D Men har inget mer att säga för stunden, så hejdå!

X-FACTOR

 
God kväll alla :) Vem ska se på X-factor ikväll? Det ska jag i alla fall! Hehe. Det var ju en som sjöng låten "I Am Not A Robot" med Marina And The Diamonds igår på X-factor så jag började tänka på låten, haha :> ↑ Men i alla fall, vi ses ^^

Outta My Head

Diandra - Outta My Head

Liten fotorunda


Hej igen :) Här är en bild jag nyss var ute och fotade. Den första bilden är oredigerad och den andra är redigerad! Ser ni någon skillnad? :) I går var jag som sagt hos Carmela och då var vi och shoppade till Björneborg. Köpte inte så mycket, men det var ju kul i alla fall! :D (Köpte ett halsband och lite annat.) Kanske kan ta en bild på det sen ;) Men i alla fall, byee!

A tree...


Hej! I dag hade vi huslig ekonomi/kocken, bildkonst, biologi och finska i skolan. Efter skolan så kom Amelia och Adelina till mig, kul var det! :) Och imorgon ska jag till Carmela och sova över och så ska vi och shoppa på lördag ♥ Ska bli jättekul! :D Bilderna är förresten tagna för några dagar sedan ;)

Justin Bieber - One Love

 

Nu är jag tillbaka! :)


Nu är jag äntligen tillbaka! :D Jag har inte bloggat på hur länge som helst eftersom jag inte sluppit in på mitt blogg.se konto! Hände något konstigt när jag skulle byta e-post adress på bloggen... Men nu är jag åtminstone här igen! Under tiden medan bloggen inte funkat så har jag: Varit med Adelina och Amelia i tisdags, hade också "finnkampen" i skolan! :) Adelina och Nina har varit hos mig i torsdags. (Bilderna är från den gången ♥♥ :D) Och så har jag sovt över hos Carmela i fredags, kul :D Blev lite långt inlägg, men men! Ses!

Snabb fotografering!


Här kommer några snabba bilder som jag fotade nyss och redigerat :) Btw, lyssna på Chuckie & Promise Land feat. Amanda Wilson - Breaking Up (Radio Edit)! Bra låt :D

Hoppbilder & Selma ♥


Från fredag till lördag sovde jag över hos Carmela, kul var det som alltid :D Första bilden är på Carmelas urgulliga kattunge Selma ♥ Och så resten av bilderna är hoppbilder på oss! :D

Bilder från villavslutningen...

 
Hej alla! :) Här kommer några bilder från när jag och Amelia var hos Adelina och sovde över på villavslutningen. :)

Olivia ◊ 1999 ◊ Finland
Jag är en finlandssvensk tjej vid namnet Olivia, jag gillar allt från kompisar, one direction, the vampire diaries, pretty little liars, musik, böcker och att fotografera med min Nikon Coolpix P510.

I bloggen skriver jag om min vardag, foto, musik, outfits och mycket mer. Kommentera gärna!

RSS 2.0