god jul

Hej & god jul på er allihopa ♥ Idag vaknade jag halv elva, men låg i sängen och kollade bl.a. instagram en stund före jag steg upp. Sedan blev det att öppna lite julklappar, fick One Directions album Midnight Memories och Geisha choklad! Fast senare ikväll ska jag öppna resten av julklapparna. Lägger kanske också upp bilder på det senare på kvällen. Fick också några julklappar av kompisarna, och det ser ni på bilden högst upp. Tack för alla dom jättefina julklapparna!! ♥
Har förresten helt glömt bort att lägga upp bilder på vad jag har haft på mig på julfesten i skolan, så här ser ni det nu då, haha. Bilden åt vänster är vad jag hade på mig på julfesten i skolan, och bilden åt höger är vad jag hade på mig på julfesten i lågstadiet!
 
Julfesten i skolan:
Kjol, stickad tröja & leggings från seppälä.
Halsband från SNÖ of Sweden.
 
Julfesten i lågstadiet:
Jeans & topp från seppälä.
 
Men det var nog allt jag hade att säga, och ursäkta än en gång för en dålig bloggning... Men ta och ha en riktigt härlig jul nu och så bloggar jag mer en annan gång!

the best things in life are free

I helgen var jag och shoppade, och jag fyndade rätt så mycket! Det blev bland annat ett par smartphone vantar (vilket kan behövas nu till vintern om man inte vill frysa om fingrarna, hehe) och jaa, allt det som är på bilderna är vad jag har köpt. Fast bilden längst ner till höger är på gårdagens outfit! Har på mig en av blusarna jag köpte när jag var och shoppade, och dom nya jeansen. Men ha en fortsatt bra kväll allihopa, så skriver jag mer senare! Kramar! ♥

cause words ain't good enough

Älskar alla låtarna från Midnight Memories, men Better Than Words, You And I, Right Now och Happily är mina favoriter... ♥ Och Little White Lies och Midnight Memories och... jaa, alla låtarna är underbara ♥ Just nu lyssnar jag faktiskt på albumet och så skypar jag med Amelia, och senare ikväll ska jag kolla The Originals! Men stör mig lite på att nästa avsnitt efter detta kommer ut först i januari, klarar inte av att vänta så länge! Men får trösta mig med att tvd kommer ut typ varje vecka... Men ha det bra och så blir det mera bloggning en annan gång!

Olivia ◊ 1999 ◊ Finland
Jag är en finlandssvensk tjej vid namnet Olivia, jag gillar allt från kompisar, one direction, the vampire diaries, pretty little liars, musik, böcker och att fotografera med min Nikon Coolpix P510.

I bloggen skriver jag om min vardag, foto, musik, outfits och mycket mer. Kommentera gärna!

RSS 2.0