Candle...

Hej! :) Idag har Adelina och Amelia varit hos mig, kul som vanligt! :D Hade även ett fysik prov igår... Fyyy! Och så kanske jag får ut mitt biologi prov imorgon? Men men, hade inte så mycket att säga annat att säga, så hejdååå!

Tuuri

Hej! Igår var jag med familjen till Tuuri, där köpte jag en tubhalsduk som är rosa, One Directions Take Me Home Yearbook Edition ♥ och en söt kudde med ett hjärta på! Blev helt nöjd med mina köp :) Köpte också lite annat :D I alla fall, bloggningen har kanske inte varit på topp den senaste tiden, men i fredags var jag först hos Nina, jättekuuul! Vi kollade på film och var ute och fotograferade, och så var jag till magasinet med ett gäng kompisar, kul!

ROCK ME!

 
OMG!!! Såååå himla bra låt! ♥
Just nu är Carmela hos mig och vi har läst lite på biologi prov, hon har sitt på onsdag och jag mitt på torsdag! Och så har vi SÅKLART lyssnat på One Directions nya album Take Me Home ♥♥♥

Jag och Carmela!

Heej :) Ikväll ska jag sova över natten hos Carmela, lika kul som alltid! ♥ Vi ska se på film, en skräckis! Paronomal Activity 1. Hoppas att filmen är bra! Vi ska också äta glass medan vi ser på filmen, mums. :)

Red Riding Hood

Hej, idag har Nina varit hos mig! Vi tittade på filmen Red Riding Hood, medans vi också åt godis ♥ Jag har sett filmen förr men Nina hade inte sett den. (Klicka HÄR så kommer ni till Ninas blogg!) Och jaa, ikväll blir det väll att kanske läsa lite på modersmålsprovet vi har på fredag? Men, en bild på min outfit idag, och en gammal bild på Nina och jag! :)

Snöööö...

Några bilder från fotorundan jag tog medan det var snö ute, men snön har ju smält bort så nu är det bara grått och tråkigt väder ute... Men vad tycker ni annars om bilderna då? :)

Ny design

Nu har jag gjort en ny header, vad tycker ni? :) Har ju snöat för en vecka sedan (men allt har nästan smält bort redan) så var ju såklart på fotorunda då! Och ville ha mer "vinter tema" på bloggen, och inte höst temat jag hade. Så tog mina bilder från fotorundan och gjorde en ny header, hoppas att ni gillar den :D

Mitt rum!

Hej, här är bilder från mitt "nya" rum! Har tapetserat om, hade gula tapeter förr och så har jag också möblerat om. Så alltså såhär ser det ut nu :) ♥ Jaa, och såklart har jag One Direction posters ♥♥♥ 

Halloween

Heeeej! Har ikväll varit hos Jenni på halloween party, så kuul ♥ :) Vi gjorde lite allt möjligt, skrattade, pratade och åt mycket gott, som godis och chips ♥ Haha! :D Men hade inget annat att säga just nu, så hejdå!

Little Things

 
Jättebra låt, underbar ♥

Olivia ◊ 1999 ◊ Finland
Jag är en finlandssvensk tjej vid namnet Olivia, jag gillar allt från kompisar, one direction, the vampire diaries, pretty little liars, musik, böcker och att fotografera med min Nikon Coolpix P510.

I bloggen skriver jag om min vardag, foto, musik, outfits och mycket mer. Kommentera gärna!

RSS 2.0