sleepover

Hej! Två tiden ska jag åka till Amelia, för Adelina och jag ska sova över där inatt. Kul kommer det bli :) Vi kommer antagligen se på film senare ikväll, och mycket annat kul! Och när jag kommer hem imorgon så blir det att packa till Tuusniemi. För jag och min familj ska dit på måndag (vi kommer att bo i en stuga med en egen strand) och så är vi där tills torsdag. Jag kommer nog att ta bilder därifrån, så dem får ni se när jag är hemma igen! Här kommer några gamla bilder jag tog när vi var dit förra gången.
 

shopping

Hej! Igår var jag och min familj till Tuuri och shoppade, jag köpte rätt så mycket därifrån. Det jag köpte därifrån blev ju lite som födelsedagspresenter också, hehe. Så nu tänkte jag lägga upp bilder på det jag köpte, bilden högst upp till vänster är på mina födelsedagspresenter av mina kompisar :) Jag köpte också lite smycken, men det har jag inte med på bild.
 

birthday

Hej! Idag fyller jag 14, så jag fick bl.a. rosor av familjen och pengar. Senare så ska Carmela komma till mig och sova över, kul kommer det bli :D Men nu ska jag göra något annat, så ses vi senare.
 
Förresten! Glad midsommar på er alla!

black, pink, blue

Hej hej :) Idag har jag varit hos Adelina med Amelia. Vi var ute och cyklade, och även fiskade! Haha. Kul hade vi ;) Ikväll har jag hoppat på studsmattan med min lillebror, städat i mitt rum och nu blir det att kolla på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars. På bilderna ser ni min outfit idag.
 
 

green

En bild jag tog igår. Idag har jag inte gjort mycket, sett på tv, ätit frukost och varit på datorn. Just nu regnar det ute... suck. Varför kan det inte lysa sol istället? Men men, hade inget annat att säga så hejdå för den här gången :)
 

curly hair

Hejsan :) Ursäkta för att jag inte bloggat på några dagar, men har varit med mina kompisar nästan hela den här veckan! Men nu ska jag försöka blogga bättre igen. Igår så flätade jag mitt hår i två flätor, och såhär blev resultatet!
 
 

pretty little liars

Hej. Just nu kollar jag på några gamla avsnitt av Pretty Little Liars, för det var så längesedan jag kollade sist. Snart så kommer det ju ut fler avsnitt också, äntligen! Har väntat jättelänge nu på de nya avsitten :) Men nu ska jag fortsätta kolla, så vi ses!

goodnight

Hej! Idag har jag kollat ett avsnitt gossip girl, läst tidningar och varit ute med min lillebror. Medan vi var ute så började det plötsligt regna, usch... men just nu så regnar det inte i alla fall. :) Tyvärr så har jag inga egna bilder att bjuda på, så jag gjorde ett collage med dessa bilder istället!

my room

Hej! Idag har jag varit väldigt mycket utomhus, haha. Har hoppat på studsmattan, varit med hunden och kört mönki/fyrhjuling med min lillebror. Jag har även sett på film och gjort en jättegod smoothie! Nu så tänkte jag kolla på gossip girl igen, äta något och sedan gå och sova. På bilderna ser ni 'detaljer' ur mitt rum :)

favoritsmycken

Hej. Idag vaknade jag ganska sent, åt frukost och kollade på tv. Just nu chattar jag med Nina på skype och så går jag kanske snart ut :) På bilderna ser ni iallafall mina favoritsmycken, ett nomination armband och lite annat. Jag har även ett armband och ett halsband från märket SNÖ, som också är mina favoriter men de hade jag inte med på bild.

grey dress

Hej! Igår sovde Carmela över hos mig, vi kollade på film och fotograferade även bilder till min nya design som hon gjort åt mig. Tack Carmela! ♥ Idag så cyklade vi till affären och köpte ingredienser till en smoothie vi senare gjorde, mums. Men nu ska jag ta och kolla på några gossip girl avsnitt och sedan blir det att sova! Godnatt. 
På bilden ser ni min outfit jag hade idag, klänningen är från H&M. :)

if the stars and moon collide

 

Summer

Hej! I lördags hade vi avslutning i skolan och då åskade det och regnade, men vädret var mycket bättre igår så då var jag till stranden med Amelia. :) Kul var det! Idag så vaknade jag där tio tiden, kollade ett gossip girl avsnitt och nu gör jag nästan ingenting. Men senare idag blir det att åka till stranden igen! Nu ska jag gå, så vi ses :)
Bilderna är rätt så gamla, för jag har inte varit ute och fotograferat på länge.

Olivia ◊ 1999 ◊ Finland
Jag är en finlandssvensk tjej vid namnet Olivia, jag gillar allt från kompisar, one direction, the vampire diaries, pretty little liars, musik, böcker och att fotografera med min Nikon Coolpix P510.

I bloggen skriver jag om min vardag, foto, musik, outfits och mycket mer. Kommentera gärna!

RSS 2.0