Redigerad

Hej. Här är en bild som jag redigerade lite extra. Vad tycker ni? :) Alltså, i dag har inte bloggningen varit den bästa men men. För min lillebrors gudmor har varit hit från Kuopio. Och i dag har det också regnat och varit dåligt väder, usch!

Sun

De här bilderna tog jag på Amelias, Adelinas och min lilla fotorunda! Vad tycks? Jag själv tycker att den första bilden blev rätt lyckad :)

Min dag

Hej alla :) Här kommer ett par bilder från stranden. (Bilden på mig tog Amelia åt mig.) Men hallonen är ju inte från stranden precis, utan bilden på dem tog jag tidigare i dag :D Bloggar ju inte mera ikväll, så godnatt!

Kush And Wizdom

 
Fick bli några bilder från Kush And Wizdom just nu eftersom har inte fört över några bilder till datorn så. Nu är Amelia och Adelina hos mig och vi har inte precis gjort så mycket ännu, hehe. :)

JGT!

Här kommer några JGT bilder! :)

Fototävling!

Jag är med i en fototävling på Lovisas blogg! Klicka HÄR för att komma till tävlingen. Man ska ha en "sommarbild" att bidra med, så mitt bidrag är bilden ovanför. :)

Todays outfit!

Snart ska jag åka och handla med mamma till affären och tidigare i dag har jag dammsugit huset och ätit frukost och så. Och så senare i kväll ska två kompisar komma till mig och sova över! Kul :) Blir säkert inte mycket bloggning i kväll eller i morgon, men ska försöka blogga lite i alla fall. Btw, bilderna tog jag för en stund sedan på "dagens outfit"!

The Wheel In The Bush

Hej hej :) Den här bilden tog jag när jag var på min småkusin Emmas konfirmationsfest.
Blir ingen mer bloggning i dag så, hejdå!
 

Blommor

Fåglar

Hej! Vaknade rätt så sent i dag och efter att jag vaknade åt jag frukost och sen började jag läsa en bok som jag sen läste ut, så därför har det inte blivit någon bloggning förrän nu! :) Btw, bilderna tog jag på gårdagens fotorunda.

Sunshine

När jag var ute på fotorundan tidigare i dag så kikade faktiskt solen fram lite en stund! Det märker ni kanske på den andra bilden :) Men annars har det varit mulet nästan hela tiden. Usch! Men i alla fall, nu har jag varit på datorn och före det var jag ute och gick ner till skolgården med min hund och lillebror. Och nu ska jag strax gå och kolla på TV och äta något. :)

Purple

Nu har jag varit på en ny fotorunda och fick rätt många bilder! Fler bilder från fotorundan kommer så småningom :)

Katter ♥

Här kommer några bilder på Carmelas söta katter! Första bilden är på Lotta och hennes kattungar. Andra bilden är på Tiger och sista bilden på Lotta igen :) Visst är de inte söta? ♥ 

Flower Power

Här kommer ännu fler bilder från fotorundan med Carmela! Som ni säkert redan märkt så tog jag väldigt mycket bilder då. Haha :) Btw, nyss kollade jag klart säsong 2 av Pretty Little Liars! Fick faktiskt reda på vem den ena -A var. Har inte visst vem det var förut så :)

Löv


Olivia ◊ 1999 ◊ Finland
Jag är en finlandssvensk tjej vid namnet Olivia, jag gillar allt från kompisar, one direction, the vampire diaries, pretty little liars, musik, böcker och att fotografera med min Nikon Coolpix P510.

I bloggen skriver jag om min vardag, foto, musik, outfits och mycket mer. Kommentera gärna!

RSS 2.0