Greyhound & Call Me Maybe

 
BRA LÅT :D En blandning av Swedish House Mafia- Greyhound och Carly Rae Jepsen- Call Me Maybe!

One Thing...

 

The sun shines on the tree

Två bilder jag fotat på björklöv medan jag fotade header bilderna för några dagar sedan! :)
I dag har det regnat mycket, USCH. Var är solen egentligen? Men men, i morgon kommer Carmela till mig efter skolan. KUL :D Och senare ikväll ska jag kolla på Top Model ;)

Converse

Hej alla! :) Idag vaknade jag där tio tiden, packade en väska, för jag ska till Adelina och sova över, Amelia kommer också vara där :) Kommer bli kul! :D I alla fall, bilderna har jag försökt ladda upp hur länge som helst nu men datan har varit så himla trög men nu fick jag dem uppladdade i alla fall! Det är på mina gråa converse skor och på min converse skolväska. (Blir säkert inte mycket bloggning idag eller i morgon.) Så ha en bra villavslutning allihop ;)

Ny header igen!

Hej! Nu har jag en ny header igen! :) Men den förra var typ bara en "tillfällig", fotade bilderna till den här headern igår och blev nog rätt nöjd med den. Nu är i alla fall Amelia och Adelina hos mig! :D Kul! Men nu har jag inget annat att säga så, byeee!

Beauty And A Beat!

 
Hejs svejs! :D Just nu håller jag på med designen, tror nog att jag snart blir klar och medan jag gör det så lyssnar jag på JB's låt Beauty and a beat! Bra låt :) Min dag har inte precis varit så speciell, varit i skolan och så men inte så mycket annat speciellt haha :p Men imorgon kommer Amelia och Adelina till mig ♥ :D Ska bli kul! Men nu har jag inte mycket annat att säga, så hejdå för stunden :)

Ändringar i designen

Nu har jag bytt header och ändrat lite här och där i designen! Är inte riktigt klar ännu, ska fortfarande byta ut den gröna färgen mot någon annan färg sen. (Den gröna färgen där det står t.ex. Kategorier.) Men det gör jag imorgon, för nu ska jag gå i duschen och så ska jag äta något och så. (Ser ni inte designen, tryck F5.) :)
Hejdå för i dag!

Ähtäri & PowerPark

Bilder från Ähtäri djurpark & nöjesfältet PowerPark!

The rain falls from the sky

Hej! Som ni säkert märkt så är bloggningen inte på topp just nu. Men det är väll för att skolan börjat, så man gör så mycket annat och har inte ork/tid att tänka på bloggen! Och jag vet att jag sagt det här förut också men, ska åtminstone försöka få bättre bloggning. :)
Men i alla fall, bilderna är väldigt "över redigerade", eftersom de såg rätt tråkiga ut annars men skulle ju kunna visa er originalet jag tog på dem senare! Och dessutom så har jag märkt att jag inte visat några bilder alls från när jag var till PowerPark & Ähtäri i somras! Så de bilderna kommer senare ikväll :D 

Fotografering med Carmela

 

...sun...

Just nu lyssnar jag på One Direction och deras låt Moments. ♥ Bra låt! :) Senare i dag kommer Carmela till mig och sover över, kul :D Och så börjar ju skolan i morgon, sommarlovet har gått för fort! Men börjar ju högstadiet, så blir nog kul :D I alla fall, bilderna har inget att göra med inlägget men tog dem rätt så längesedan så jag tänkte att jag kunde ladda upp dem nu då! :)

Shopping & Carmela!

Nu var det ganska längesedan jag bloggade igen, haha. :) Men har gjort rätt så mycket annat, varit och shoppat två gånger (en med Carmela) och varit till frissan och så har jag sovt över hos Carmela två nätter nu i helgen ♥ Vi har haft jättekul och så har vi faktiskt också varit och simmat, nog för att jag bara doppade mig men :D Carmela kommer till mig imorgon och ska sova över några nätter, ska också bli såå kul! Så det blir nog ingen bra bloggning då heller. :) Bilderna är på det jag shoppat i torsdags, bl.a. jeans, toppar, skolkalender, plånbok, blusar och en läderjacka! Nöjd med mina köp :D

Evening sky

Här kommer två bilder jag tog för några dagar sedan på kvällen, himlen var så fin så var tvungen att ta bilder på den, haha! :)

Ny header

Nu har jag gjort en ny header! Vad tycker ni? :) Här är bilderna som är med i den nya headern ↑ Tog bilderna hos Carmela en gång. :) Men den allra sista bilden tog jag när jag och Adelina var hos Amelia, (Amelia är fotograf åt mig på den bilden.) Och om ni inte kan se headern så tryck på F5. ^^ 

NA NA NA

 
One Direction ♥

Olivia ◊ 1999 ◊ Finland
Jag är en finlandssvensk tjej vid namnet Olivia, jag gillar allt från kompisar, one direction, the vampire diaries, pretty little liars, musik, böcker och att fotografera med min Nikon Coolpix P510.

I bloggen skriver jag om min vardag, foto, musik, outfits och mycket mer. Kommentera gärna!

RSS 2.0