hi again

Hej hej! Ursäkta för en dålig bloggning igen, hehe... Men under tiden jag inte bloggat har bland annat jag och Adelina varit till Amelia efter skolan på tisdagen, och senare den kvällen bestämde vi oss för att åka till mig och sova över tills onsdagen. Och igår kväll så var jag, Nina och Adelina och några andra till magasinet där halv åtta tiden. När vi hade varit där en stund började vi gå mot ABC, blev nog en kul kväll med mycket prat och skratt! Kom hem någon gång vid elva, och idag har det bara varit en chill dag hemma. Men nu ska jag strax kolla senaste pll avsnittet och så får ni alla ha en bra fortsattning på kvällen!
Lånade alla bilderna från Amelias blogg, hon har då alltså tagit dem :)

nature

neeew

Hej! Som ni kanske redan sett så har jag bytt design, tröttnade lite på den gamla... ändrade headern, 'profilbilden', färgen där det står t.ex. "Kategorier" osv. Så vad tycker ni? :) Om ni inte ser designen (men ni borde nog göra det) så tryck på F5! Hade inget annat att säga nu, så ha det bra alla ♥
 

nina

Hej! Igår kväll kom Nina till mig och sovde över tills idag. Vi var bland annat ute och cyklade till skolgården, mycket prat och skratt blev det. Hehe :) Senare på kvällen kollade vi också på film. Just nu sitter jag här vid datorn och gör inte så mycket, funderar på att se ett avsnitt vampire diaries men före det ska jag gå ut lite med hunden ♥ Har tyvärr inga bilder som passar till det här inlägget, så det får bli två bilder jag tog för några dagar sedan!
 

chillin with the camera

Hehe.
 

blue jeans

Hej, idag efter skolan gick jag och mina kompisar till selleri, köpte lite godis som jag kan äta medan jag kollar pretty little liars. ♥ Sen åkte jag hem med bussen och nu sitter jag här och bloggar. Och förresten, ursäkta för en dålig bloggning på senaste tiden, igen. Men men, skolan tar upp rätt så mycket tid och så är jag med kompisar efter skolan osv. Bland annat var jag och Amelia hem till Adelina efter skolan på måndagen, vi var bl.a. ute och cyklade och pratade, kul hade vi! Och så har jag varit till Nina både på tisdagen och onsdagen, hehe. Kul har vi haft! ♥ Men nu bjuder jag på ett par bilder min lillebror tog på mig för någon dag sedan. :)
 

school

Hej alla! Ikväll klockan åtta kom Amelia till mig, för hon ska sova över hos mig inatt ♥ Vi kom för en stund sedan hem efter att ha cyklat ner till skolgården, vi fotograferade där osv. Såg också några från lågstadiet som var där och pratade smått med dem. Vi åt nyss lite kvällsmat och nu blir det att se på någon film, vi har ännu inte valt vilken vi ska se på. Några förslag? :)

hello

Hej! Idag i skolan har jag haft matte, slöjd x2, kemi, engelska och hälsokunskap. Inte så intressant för er att veta, men, haha. Har nyss läst lite ur en bok, och nu blir det movietime! Vet inte säkert vilken film jag ska se ännu, så får se vilken det blir. Men nu ska jag gå och äta något och så hör jag av mig igen senare, ha det bra! ♥
 
Tyvärr får det bli ett bildlöst inlägg, eftersom jag inte har fotograferat något på den senaste tiden osv. :)

Rovaniemi

Här är då de sista bilderna från Lappland, eller Rovaniemi då.
 
Och ursäkta för den jättedåliga bloggningen, men jag har inte orkat/haft så mycket tid. För som jag sagt tidigare så började ju skolan förra veckan på torsdagen och denna måndagen var jag till Amelia efter skolan och på tisdagen (alltså igår) var Nina och Adelina till mig efter skolan. Kul var det båda dagarna! Men idag har jag en helt chill dag hemma :) Nu ska jag kolla det senaste pretty little liars avsnittet, så ha det bra allihopa! ♥

back to school today

Hej! Idag började skolan igen efter sommarlovet, sommarlovet gick verkligen fort enligt mig! Vi hade några lektioner redan idag och det var finska, matematik och modersmål. Det var verkligen kul att få träffa alla vänner igen ♥, men att börja få läxor osv. var däremot inte så kul. Haha! Men det jag hade på mig nu första dagen i åttan var det som ni ser på bilderna :)
 
• Den vita toppen från Seppälä.
• Jeans från Halpa Halli.
• Halsband från Tuuri.

sorry

Hej hej! Jag är så ledsen för den jättedåliga bloggningen nu på nästan en vecka... Men jag har inte haft så mycket tid för att blogga. Men det jag har gjort under tiden jag inte bloggat så är att vara med mina vänner och lite annat. Som på fredagen var jag med Nina och Adelina, vi gick till ABC och hade jättekul där! Haha. Efter ABC gick jag till Nina och sov över, vi var bland annat ute och cyklade på kvällen och mycket annat :) På söndagen tog jag det mest lugnt, solade och läste en bok. Sen så igår var Julia och Ida till mig, vi hade också super kul! ;) Vi cyklade till skolgården och pratade mm. Och idag har jag varit hos Amelia, vi kollade på en serie och försökte åka på en skateboard vilket gick jättebra! Haha! Så det har jag gjort, men nu på torsdag börjar ju skolan igen så imorgon är sista dagen kvar av sommarlovet... Men ha det bra alla, så hör jag av mig senare igen! ♥
 

Olivia ◊ 1999 ◊ Finland
Jag är en finlandssvensk tjej vid namnet Olivia, jag gillar allt från kompisar, one direction, the vampire diaries, pretty little liars, musik, böcker och att fotografera med min Nikon Coolpix P510.

I bloggen skriver jag om min vardag, foto, musik, outfits och mycket mer. Kommentera gärna!

RSS 2.0