books

Hej hej! Idag var vi till biblioteket på modersmåls timmen, och där hittade jag andra boken i Vampire Diaries serien! Blev seriöst jääätteglad när jag såg den ♥️ Men just nu sitter jag i sängen och försöker läsa på kemi prov som jag har på onsdag, går ju jättebra! Hade inget annat att säga, så här får ni en mobilbild!

this is how we do

Hej hej! Igår kväll var jag till magasinet tillsammans med Amelia, Adelina och Nina. Efter att ha varit dit så kom Amelia till mig och sovde över! Det blev mycket skratt och prat som vanligt :) Bland annat så cyklade hon och jag ner till lågstadiet i mörkret, kollade senaste Ravenswood avsnittet (vilket vi tyckte var liite läskigt.. haha) och åt mycket gött ♥ Hon åkte hem för typ en timme sedan, och just nu gör jag inte så himla mycket. Senare ikväll tänker jag kolla senaste The Vampire Diaries avsnittet, och även senaste The Originals avsnittet. (spin-off serien av tvd som ni vet ifall ni också brukar kolla tvd). Men ha det bra och så blir det mer bloggning senare!
Har inga bilder för tillfället på datorn, så det får bli en låt istället!

fun day

Hejsan! Igår var Amelia till mig efter skolan, vi pratade, kollade Ravenswood,  skrattade i massor och cyklade även i mörkret. Vilket gick jättebra, hahah! Och idag efter skolan var jag till min mormor en stund, åkte sen med mamma till affären och just nu läser jag på ett matte prov som jag har imorgon...  Men har inget annat att säga, så ha det bra!halloweenparty

Heej! Igår kväll var jag till Cajsa på halloweenparty, det började klockan sju och slutade elva. Där så kollade vi på en film, åt mycket gott, pratade osv. Hade nog riktigt kul! Jag kom hem där halv tolv tiden, tog bilder på min outfit och gick sedan och sov. Jag var utklädd till katt, mjauu, och min outfit ser ni på bilderna!
 

Olivia ◊ 1999 ◊ Finland
Jag är en finlandssvensk tjej vid namnet Olivia, jag gillar allt från kompisar, one direction, the vampire diaries, pretty little liars, musik, böcker och att fotografera med min Nikon Coolpix P510.

I bloggen skriver jag om min vardag, foto, musik, outfits och mycket mer. Kommentera gärna!

RSS 2.0