Grönt & Rosa

Morgondagen...

I morgon ska jag åka bort med min familj och Carmela några dagar :) Ska bli riktigt kul! Ska bland annat till Powerpark, men berättar mer efter att vi kommit hem. Blir inte någon bloggning medan vi är borta, men kanske gör några eller något tidsinställt inlägg!

Kittens ♥

Hej hej! Här kommer några bilder på Carmelas jättesöta kattungar ♥ Första och fjärde bilden är på Gusse. :) Jag vet att första och sista bilden blev lite suddiga men dom var så söta på bilderna ^^ ♥ Och jag vet att det har varit dålig bloggning nu på senaste tiden, men under helgen var jag hos Carmela i stan och sovde över, och var till marknaden alla dagar med henne! Och igår var jag också hos henne. :) Och från torsdag till fredag ska jag åka bort (berättar mer senare) och då följer världens bästa Carmela med ♥ :) Ska bli jättekul!

Stranden med Carmela

Heej :) Har nyss varit till stranden med Carmela. Efter att vi simmade gick vi åt glass, mums mums! :D Bilden tog vi med Carmelas kamera. Dessutom så ska jag sova över hos Carmela nu två nätter, jätteroligt! :) ♥

Stranden ♥

Solen kom ju äntligen fram ikväll, och då passade man på att åka till stranden! :) ♥ Andra bilden är på min lillebror som springer :)

Sol?

Någon annan än jag som önskar att solen skulle kunna titta fram igen snart? Börjar bli riktigt trött på de här tråkiga vädret, mulet, regn i bland och ingen sol! Vad är det för sommar egentligen? Nåja. :) Som på bilderna lyste ju solen (förutom på den första för jag gjorde den svartvit)... I alla fall, ses! ♥

Löv och kvistar

God kväll på er ^^ Här kommer några bilder som jag tagit rätt så längesedan på en fotorunda. Jag är rätt nöjd med första bilden, eller vad tycker ni? :)
I alla fall, hejdå för i dag! ♥

Friends ♥

Hej! De här bilderna har Amelia och Adelina tagit förra gången de var hos mig och sovde över! Första bilden tog Adelina och andra bilden tog Amelia. :) (De tog bilderna med min kamera.) Skriver inte mer ikväll, så hejdå! :)

Old

Hej! Hehe. Min bloggning har inte precis varit bra nu på länge, men har inte riktigt orkat. Haha :) Men här är några bilder jag fotat rätt så längesedan ↑
Just nu är Amelia och Adelina hos mig, de har sovt över. Roligt! :D

Foton

The Amazing Spiderman 3D

Hej! Nu ikväll har jag varit på bio med Amelia och Adelina. Kul :) Vi kollade på filmen The Amazing Spiderman (3D). Tänkte visa en trailer, men det funkade inte så istället fick det bli en bild. Men nu hade jag inget annat att säga, så hejdå för i dag! :)

Green

Här är några bilder jag tagit för någon dag sen.
Tidigare i dag har jag varit ute men nu blev det plötsligt mulet och tråkigt väder! Usch säger jag bara. Och så ni vet är bloggningen inte på topp under sommaren eftersom man vill ju ändå inte sitta vid datorn hela dagarna? :)

Min dag igår

Min dag i går ↑ Men gjorde ju nog annat också såklart, haha. Bland annat var jag och cyklade, läste en bok och så. :) Men, nu säger jag hejdå för i dag! :)

Dagens outfit

Bilder på dagens outfit. Jag vet att jag inte bloggat på två dagar, nästan tre... Men har mest varit ute i solen, slappat, cyklat, och gjort annat. Och läst ut två böcker. Och i dag var jag på en liten fotorunda så bilder får ni i morgon! :p Ses!

Olivia ◊ 1999 ◊ Finland
Jag är en finlandssvensk tjej vid namnet Olivia, jag gillar allt från kompisar, one direction, the vampire diaries, pretty little liars, musik, böcker och att fotografera med min Nikon Coolpix P510.

I bloggen skriver jag om min vardag, foto, musik, outfits och mycket mer. Kommentera gärna!

RSS 2.0