raanujärvi

Hej! Idag har jag kollat på film, varit ute med min lillebror och inte så mycket annat speciellt! Ska också se på senaste pll avsnittet senare. Här är i alla fall bilderna som jag tog i Raanujärvi, alltså från stället där vi bodde. Renarna som är med på bilderna är vilda, och på dom sista bilderna var dom vid sidan av vägen så jag passade på att fotografera dem! Behövde inte ens zooma in dem när jag tog bild (förutom när jag tog bild på renungens ansikte), och renungen är ju bara för söt ♥ :)

uleåborg

Hej! Här är några bilder som jag tog i Uleåborg :) Men den första är faktiskt tagen i Kalajoki och den sista när vi var påväg till Raanujärvi. Bilder från Raanujärvi och Rovaniemi kommer senare! Men nu ska jag gå och äta, och sen blir det kanske att sova. Så godnatt allihopa ♥

changes

Kände för lite ändringar i designen så nu har jag gjort en ny header och bytt 'profilbilden'. Hoppas att ni gillar det! Kram! :)
 
 

bags

Som jag skrev tidigare så börjar ju skolan om ungefär en vecka. Och för ungefär en månad sedan så var ju jag till Tuuri och därifrån köpte jag min skolväska för i år! Det blev en vit och beige färgad PUMA väska. Igår fick jag också en röd väska som det står Rovaniemi på.
 

vans

Hej allihopa! Igår kväll elva tiden så kom jag hem från Lappland! Har massvis med bilder därifrån, så jag tänkte lägga upp bilderna senare. Det kommer bli ett inlägg med bilder från Uleåborg, ett från Raanujärvi osv. Men nu till annat, om ungefär en vecka och några dagar så börjar ju skolan igen! Så nu har jag skaffat mig ett par vans skor tills det i en mintgrön färg. :)
 
 

red

Hej hej! Idag vaknade jag halv elva tiden, gjorde mig klar och gick sedan ut och solade på vår brygga! Hehe. Men snart ska jag äta mat och sedan kanske se på någon serie eller film. ♥ Igår tog jag bilder på vår stuga som vi bor i, så här är de!
 

summer day

Några bilder från dagen! ♥

reindeer

Hej! Idag har jag solat på bryggan, fotograferat massor och bara chillat! Ska också snart gå i bastun, och kanske simma. Härligt :) Men nu får ni se två bilder på en av renarna vi såg i skogen (bredvid stugan) igår. Tyvärr så är bilderna en aning suddiga, men försökte fixa till det lite i ett redigeringsprogram!
En kvist råkade vara i vägen så därför är det en grön färgad skugga framför.

crazyy

Hejsan. Just nu sitter jag här i stugan och ska snart gå ut för det är jättevarmt ute! Tyvärr så lägger jag inte upp några egna bilder härifrån nu, så det får bli Hunter Hayes låt I Want Crazy istället! ♥

lappland

Hej! Just nu är jag i Raanujärvi, efter cirka tre/fyra timmars bilresa hit från Uleåborg! Jag steg upp klockan åtta på morgonen, gjorde mig klar och åt frukost. Efter det gick jag och simmade i Eden Spa och sen åkte vi hit. Hittills har jag varit ner till vår strand och kollat, den är cirka 20 meter bort. Thumbs up! Och har även fotograferat (åtminstone försökt) många renar som har gått här i skogen bredvid vår stuga. Har också sett några renar när vi åkte i bilen. Det har varit sådär 27 grader ute i skuggan idag, men nu har det blivit lite molnigt men ändå ganska varmt ute! Ha det bra alla, så bloggar jag mer senare ♥
 
Nu bjuder jag på några bilder jag tagit idag och igår! Bilderna är oredigerade.
 

new shoes

Hej! Igår var jag, mamma och min lillebror till skoaffären! Jag köpte dessa skor :) Väldigt nöjd ♥ Och nu blir det att kolla så jag har packat allt jag behöver till Lappland! För jag och min familj ska dit imorgon. Först åker vi till Uleåborg, till Eden Spa och sover där en natt och sen bär det av till Raanujärvi. Vi ska även till Rovaniemi och Pessalompolo! Vi far hem på måndagen, så det blir kanske inte så mycket bloggningen under tiden jag är i Lappland. Ha det bra alla! ♥

movie

Hej hej! Jag kom nyss in efter att ha varit ute i det soliga vädret, och nu ska jag kanske ta och se på någon film, mys ♥ Annars så har jag varit hos Adelina idag, eftersom jag och Amelia sovde över hos henne! Vi sov i ett tält på hennes studsmatta, haha. Kul hade vi!
Jag vet att bilden inte har något att göra med texten men tyvärr så hade jag inga andra bilder :/
 

the other side

 

photograph

Hej! Här är några bilder från igår när jag och Amelia var och fotograferade! Solen lyste när vi tog bilderna, men idag så är det mulet och regnar... Hon åkte hem idag två tiden och efter det har jag inte gjort så jättemycket. Men nu hade jag inte så mycket annat att säga, vi ses!

amelia

Hej! Nu var det längesedan jag bloggade, så tyckte att jag kanske borde blogga nu... Idag så har jag varit till sommar marknaden med Adelina och Amelia, kul! Vi var också och åt pizza till Milano. Från marknaden köpte jag godis och ett linne där det stod OMG!. Här är några bilder på Amelia och mig, (Amelia hade köpt en blus där det stod yolo.) Förresten så ska Amelia sova över hos mig inatt, senare så ska vi se på film osv. :)
 

Olivia ◊ 1999 ◊ Finland
Jag är en finlandssvensk tjej vid namnet Olivia, jag gillar allt från kompisar, one direction, the vampire diaries, pretty little liars, musik, böcker och att fotografera med min Nikon Coolpix P510.

I bloggen skriver jag om min vardag, foto, musik, outfits och mycket mer. Kommentera gärna!

RSS 2.0