Gott nytt år!

 
2013 ♥

Julklappar 2012

Merry Christmas

♥ God jul på er alla! ♥

Julgranen pyntad!

Nu har jag, min lillebror och Carmela just pyntat våran julgran! :)

...christmas...

Hejsan! Idag har jag varit hos Adelina med Amelia, jättekuuul! ♥ :D Har inte precis gjort så mycket annat idag, varit i skolan såklart & där hade vi också någon frågesport. Men annars så har jag inte så mycket annat att säga, så bjuder på några bilder jag fotat för någon vecka sedan! :)

OW!

 
Hej alla :) Idag har jag inte gjort så mycket, sett på tv och bara slappat! Men har inget annat att säga för tillfället, så bjuder på One Directions låt Heart Attack ♥ ^^

Pepparkakor!

Hej hej! Här är tre bilder från när jag gjorde pepparkakor med min lillebror förra helgen :) Mums ♥ Den sista bilden är en bild på en pepparkaka som ska föreställa 13, eftersom jag är ju 13 år. Haha. ^^ Men imorgon har jag matteprov, blää... så blir att läsa igenom det ikväll en gång till! Hejdå :)

Monday

Hej alla! I dag har jag inte gjort så mycket, sett på TV och så, men ska väll läsa på kemi provet som vi har imorgon också... I helgen var jag förresten och shoppade! Köpte bland annat den stickade blusen (på bilden) från citymarket!
 
Dagens outfit:
 
• Jeans från H&M.
• Stickad blus från Citymarket & halsbandet vet jag inte var det är ifrån :)

Snow!

God kväll! Nu har jag gjort klart en finska läxa till nästa vecka, så har man den klar + ätit lasagne :) (Bilderna är från fotorundan idag.) Just nu lyssnar jag på One Direction - Truly, Madly, Deeply. ♥ Inte så mycket annat att säga för tillfället, så byee!

Torsdag

Heej! I tisdags sovde jag över hos Carmela och idag är hon hos mig, hon har sovt över. Kuuuuuuuul! :D ♥ Igår kväll kollade vi på filmen Charlie St. Cloud, en bra film enligt mig, vi gjorde kanske egentligen inte så mycket annat igår..? Kollade på tv, var på datorn och så. Idag var vi också ute på en fotorunda i kylan, tog rätt så många bilder och gjorde även en ny design! Lite mera jul i designen den här gången, btw bilderna i det här inlägget är också från fotorundan. :)
 
Förresten, vet att bloggningen inte är på topp just nu men har haft rätt så många prov, varit med kompisarna och mycket annat, så tyvärr! Men försöker i alla fall blogga så mycket jag kan :)

Olivia ◊ 1999 ◊ Finland
Jag är en finlandssvensk tjej vid namnet Olivia, jag gillar allt från kompisar, one direction, the vampire diaries, pretty little liars, musik, böcker och att fotografera med min Nikon Coolpix P510.

I bloggen skriver jag om min vardag, foto, musik, outfits och mycket mer. Kommentera gärna!

RSS 2.0